Kucharz/zastępca szefa kuchni

Domifood Dawid Hewelt
Kucharz/zastępca szefa kuchni
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4703
OBOWIĄZKI:
- mocne zorientowanie na jakość dań,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbanie o estetykę potraw,- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami oraz mile widziane proponowanie własnych pomysłów.
WARUNKI PRACY:
Wymagania inne:

- doświadczenie na stanowisku co najmniej 2-letnie,- punktualność,dyspozycyjność i dobra organizacja pracy,- kreatywność, chęć poszerzania swoich umiejętności- samodzielność, odpowiedzialność i zaangażowanie,- higiena i kultura osobista,- wiedza z zakresu HACCP,- aktualne badania sanepidowskie.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 33,00 do 40,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie z pracodawcą na podstawie doświadczenia i kwalifikacji kandydata. Pracodawca oferuje:- zdobywanie nowych doświadczeń i umiejętności kulinarnych,- możliwość rozwoju i awansu wedle preferencji, potrzeb oraz umiejętności,- wypłatę zawsze na czas,- możliwość dorobienia większej ilości godzin w razie potrzeby,- najlepszą atmosferę z możliwych.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Podobne oferty pracy

wczoraj

Kucharz/ kucharka

Wyjątkowe Smaki Monika Doniec

pomorskie / Pruszcz Gdański

Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji. Organizowanie miejsca pracy i dbanie o porządek w kuchni. Kontrolowanie jakości i świeżości składników. Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą kelnerską. Zarządzanie zapasami i...

Więcej informacji

2025-06-25

Kucharz

PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO

pomorskie / Tczew

Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań i współpracę z współpracownikami. Przestrzeganie przepisów BHP, HCCP i dyscypliny pracy. Umiejętność gotowania zup oraz przygotowywania drugich dań.Wynagrodzenie i czas...

Więcej informacji

2025-06-23

Kucharz

MAESTRO MIROSŁAW JAKUBIK skrót nazwy MAESTRO

pomorskie / Gdańsk

Przygotowywanie potraw wg przyjętych standardów restauracji, uczestnictwo w planowaniu zmian potraw w karcie, rzetelność w wykonywaniu obowiązków, higiena pracy oraz oszczędna gospodarka magazynowa. Praca od poniedziałku do piątku, w zakresie godzin 7-22,...

Więcej informacji