Uczestniczenie w planowaniu jadłospisów i przygotowywanie według nich zdrowych posiłków, zgodnie z normami żywieniowymi, dbanie o najwyższą jakość i smak wydawanych posiłków. Obsługa pieca konwekcyjno-parowego. Pobieranie produktów spożywczych od intendenta, zabezieczenie pobranych z magazynu produktów przed zepsuciem i dbanie o ich racjonalne zużycie. Porcjowanie posiłków dla dzieci zgodnie z normami żywieniowymi. Przestrzeganie właściwego podziału pracy w kuchni i nadzór nad jej wykonaniem. Przestrzeganie zasad technologii i estetyki oraz przepisów bhp, ppoż. higieniczno sanitarnych. Mycie naczyń i sprzętu kuchennego z obowiązującą instrukcją.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe, gastronomiczne
Wymagania inne:Godziny pracy od 06:00 do 14:00.
Miejsce pracy:Gdynia
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 6 000 PLN
Opis wynagrodzenia:uzależnione od stażu pracy