Organizowanie i nadzór nad pracą podległych pracowników (pomoce kuchenne), odpowiedzialność za wydawanie produktów z magazynu w weekendy pracujące, nadzór nad utrzymaniem w należytym porządku naczyń i sprzętu kuchennego oraz nad stanem sanitarnym pomieszczeń kuchni, nadzór nad pobieraniem prób pokarmowych, odpowiednie ich oznaczenie oraz przechowywanie zgodnie z wymogami HACCP, codzienne sprawdzanie temperatury w urządzeniach chłodniczych. Praca według grafiku ułożonego z miesięcznym wyprzedzeniem, również w weekendy. Przysługuje jeden weekend w miesiącu wolny. Praca w godzinach 5:30-13:30.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze branżowe
Uprawnienia: pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole
Wymagania inne:pracowitość, staranność, umiejętność pracy w zespole. W przypadku cudzoziemców dodatkowo wymagana jest znajomość języka polskiego (B1).
Miejsce pracy:Gdańsk
Rodzaj umowy:Umowa o pracę na czas określony
Wynagrodzenie brutto:od 7 000 PLN