Kucharz zmianowy/pizzerman/zastępca szefa kuchni

PARKOWA BISTRO&DANCE Aneta Kułakowska
Kucharz zmianowy/pizzerman/zastępca szefa kuchni
Miejsce pracy: Gdańsk
Numer: StPr/25/4622
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie dań kuchni polskiej i rybnych zgodnie z obowiązującą kartą, wypiekanie pizzy według ustalonych receptur, przygotowywanie dań typu street food (burgery, dania z frytury, dania z pieca), dbanie o wysoką jakość i estetykę serwowanych potraw, przestrzeganie zasad HACCP i standardów higieny, utrzymywanie czystości na stanowisku pracy, kontrolowanie stanów magazynowych i zgłaszanie zapotrzebowania na produkty, wspieranie szefa kuchni w organizacji pracy zespołu i sprawnym przebiegu zmiany. Dni i godziny pracy według grafiku ustalonego z pracodawcą.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: podstawowe


Wymagania inne:

doświadczenie w pracy w kuchni, umiejętność samodzielnej organizacji pracy, odpowiedzialność, rzetelność i zaangażowanie, umiejętność pracy w zespole. Mile widziane osoby z energią i pasją do gotowania.

Miejsce pracy:

Gdańsk


Rodzaj umowy:

Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług


Wynagrodzenie brutto:

od 32,00 do 40,00 PLN


Opis wynagrodzenia:

wynagrodzenie do ustalenia indywidualnie z pracodawcą, uzależnione będzie od posiadanych umiejętności i kwalifikacji. Pracodawca oferuje przyjazne środowisko pracy i zgrany zespół, elastyczny grafik zmianowy, możliwość rozwoju i dłuższej współpracy, kuchnię dobrze wyposażoną i nastawioną na jakość.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Podobne oferty pracy

dzisiaj

Kucharz

MAESTRO MIROSŁAW JAKUBIK skrót nazwy MAESTRO

pomorskie / Gdańsk

Przygotowywanie potraw wg przyjętych standardów restauracji, uczestnictwo w planowaniu zmian potraw w karcie, rzetelność w wykonywaniu obowiązków, higiena pracy oraz oszczędna gospodarka magazynowa. Praca od poniedziałku do piątku, w zakresie godzin 7-22,...

Więcej informacji

wczoraj

Kucharz

Powiatowy Urząd Pracy w Wejherowie

pomorskie / Wejherowo

Obróbka wstępna mięs i warzyw, przygotowywanie potraw zgodnie z przyjętymi i opracowanymi recepturami. Opracowywanie dokumentacji HACCP, tworzenie receptur i kart menu, wydawanie gotowych dań zgodnie z życzeniem gościa reatauracji. Praca wg grafiku w godz....

Więcej informacji

2025-06-17

Kucharz

M&H Aleksandra Kuczyńska-Kinast

pomorskie / Sopot

Przygotowywanie potraw, współpraca z szefem kuchni, obsługa sekcji na kuchni (wydawka, palniki, produkcja). Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą. Wymagania konieczne: Wykształcenie: zasadnicze zawodowe Wymagania inne:...

Więcej informacji