Kucharz/ kucharka

Wyjątkowe Smaki Monika Doniec
Kucharz/ kucharka
Miejsce pracy: Pruszcz Gdański
Numer: StPr/25/4792
OBOWIĄZKI:
Przygotowywanie potraw zgodnie z menu i standardami restauracji. Organizowanie miejsca pracy i dbanie o porządek w kuchni. Kontrolowanie jakości i świeżości składników. Współpraca z zespołem kuchennym i obsługą kelnerską. Zarządzanie zapasami i zamawianie produktów spożywczych. Wydawka: praca od poniedziałku do soboty, w godzinach 8-16, 12-20.Catering żłobkowo-przedszkolny: praca od poniedziałku do piątku, w godzinach 5:30-13:30.
WARUNKI PRACY:
Wymagania konieczne:

Wykształcenie: średnie branżowe


Wymagania inne:

zaangażowanie, samodzielność, minimum roczne doświadczenie na wydawce, znajomość technik kulinarnych oraz standardów sanitarnych, umiejętność działania pod presją czasu oraz pracy w zespole. W przypadku cudzoziemców wymagana znajomość języka polskiego na poziomie komunikatywnym.

Miejsce pracy:

Pruszcz Gdański


Rodzaj umowy:

Umowa o pracę na okres próbny


Wynagrodzenie brutto:

od 5 000 do 7 500 PLN


Opis wynagrodzenia:

pracodawca oferuje: pracę na cały etat w miłej atmosferze, stabilne zatrudnienie, różnorodność zadań.

KONTAKT:

Źródło oferty pracy: Gdański Urząd Pracy

Podobne oferty pracy

2025-06-25

Kucharz

PRZEDSIĘBIORSTWO HANDLOWO-USŁUGOWE CARINA ADAM ANDRYJENKO

pomorskie / Tczew

Organizowanie pracy w sposób zapewniający prawidłową i terminową realizację zadań i współpracę z współpracownikami. Przestrzeganie przepisów BHP, HCCP i dyscypliny pracy. Umiejętność gotowania zup oraz przygotowywania drugich dań.Wynagrodzenie i czas...

Więcej informacji

2025-06-24

Kucharz/zastępca szefa kuchni

Domifood Dawid Hewelt

pomorskie / Gdańsk

- mocne zorientowanie na jakość dań,- zapewnienie najwyższej jakości produktów i usług,- dbanie o estetykę potraw,- dbanie o porządek i czystość w miejscu pracy.- przygotowywanie potraw zgodnie ze standardami oraz mile widziane proponowanie własnych...

Więcej informacji

2025-06-23

Kucharz

MAESTRO MIROSŁAW JAKUBIK skrót nazwy MAESTRO

pomorskie / Gdańsk

Przygotowywanie potraw wg przyjętych standardów restauracji, uczestnictwo w planowaniu zmian potraw w karcie, rzetelność w wykonywaniu obowiązków, higiena pracy oraz oszczędna gospodarka magazynowa. Praca od poniedziałku do piątku, w zakresie godzin 7-22,...

Więcej informacji