Obsługa gości w restauracji lub barze, zapewnienie im wysokiej jakości obsługi. Przyjmowanie zamówień od klientów, doradzanie w wyborze dań i napojów. Serwowanie posiłków i napojów zgodnie z oczekiwaniami klienta. Sprzątanie i utrzymanie porządku w lokalu. Przygotowywanie napojów alkoholowych i bezalkoholowych, dbanie o stan magazynu alkoholi. Obsługa kasy fiskalnej, wystawianie rachunków. Przygotowywanie i podawanie przekąsek. Współpraca z kuchnią w przypadku potrzeby dostarczenia posiłków. Pilnowanie przestrzegania przepisów sanitarnych i higieny pracy. Praca od poniedziałku do niedzieli, zgodnie z grafikiem ustalonym z pracodawcą.
Wymagania konieczne:Wykształcenie: zasadnicze zawodowe
Wymagania inne:gotowość do podjęcia pracy.
Miejsce pracy:Sopot
Rodzaj umowy:Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wynagrodzenie brutto:od 30,50 PLN
Opis wynagrodzenia:wynagrodzenie ustalane jest indywidualnie, uzależnione jest od doświadczenia kandydata.